Faciliteiten

Camping Rural Os Anjos Campo Maior , is een kleinschalige sfeervolle camping met 25 kampeerplaatsen, gelegen 1500 meter buiten het mooie witte stadje Campo Maior en op 14 kilometer van de Spaanse grens en de grote Spaanse stad Badajoz, slechts 20 km van Elvas (slechts 20 minuten). Het terrein van 1,2 hectare is deels terrasvormig met een mooi weids landelijk uitzicht over olijfboomgaarden, . De kampeerplaatsen zijn ruim ± 100m² , geschikt voor camper, caravan en tent.
Vanuit de camping kan men lopend naar Campo Maior met zijn winkels,restaurants,supermarkten en bars en bezienswaardigheden. Men kan hier fijn genieten van de natuur door de verschillende wandel- en fietsroutes. Men kan hier ook goed overwinteren klimaat is hetzelfde als de Algarve.

vakantiebesteming voor diegenen die houden van rust in een gemoedelijke sfeer.

Een vakantiebestemming voor diegenen die van rust, natuur en cultuur houden en op zoek zijn naar een kleinschalige, eenvoudige landelijke camping met een gemoedelijke en gezellige sfeer. Men kan vanuit onze camping vele steden en dorpjes gaan bezichtigen of mooie wandelingen door de natuur in de omgeving maken en er zijn leuke fietstochten over bijna autovrije asfaltwegen met kleine hoogteverschillen.

Faciliteiten

-sanitairgebouw is centraal gelegen, eenvoudig en schoon. 
-douches en wastafels met gratis warm water, een aparte sanitaire ruimte voor gehandicapten en een gedeelte voor de was en afwas 
-eigen  klein verfrissend  zwembad met lig- en zithoek,
-kleine bar voor drankjes en snacks
– wasmachine
– wifi op het terrein
-centrale barbecue plaats 
-informatiehoek met folders uit de streek, wandel- en fietsroutes.

error: Content is protected !!